Een persoonlijke service die goed zit

Net zoals ik de grootste zorg besteed aan het stofferen van je meubelstukken, is een persoonlijk contact voor mij de rode draad om je wensen en verwachtingen in de realiteit om te zetten. In enkele eenvoudige stappen werken we naar je perfecte meubel:

Ik kom met veel plezier kosteloos en vrijblijvend bij je langs en neem hiervoor alle tijd.

Zo hoef je zelf niet met meubels te sleuren en kan je meteen met mijn staaltjes stof testen of je favorieten bij je vloer, gordijnen en interieur passen. Contacteer me telefonisch (altijd bereikbaar) of via het contactformulier, waar je meteen je gewenste tijdsstip kan aangeven. Dan contacteer ik je zo snel mogelijk terug.

1.

2.

Kom je liever zelf naar mijn zaak?

Dat kan natuurlijk ook en is net zo goed vrijblijvend en kosteloos. Bel me voor een afspraak en neem al gerust je te stofferen stoel mee.

We bespreken je vrijblijvende offerte.

Ik doe niet aan nattevingerwerk, maar meet nauwkeurig op hoeveel meter stof er effectief in je meubel moet om een prijs nauwkeurig te kunnen berekenen. Welke stof vind je mooi? Wat is je budget? Welke techniek van stofferen heeft je voorkeur: modern of authentiek stofferen, het kan allemaal. Stap voor stap bespreken we je vrijblijvende offerte.

3.

4.

Ontvang binnen 2 werkdagen een vrijblijvende prijsofferte.

Je mag van mij een offerte verwachten via mail of per post. Geen onaangename verrassingen of addertjes onder het gras. De prijs die ik vooropstel, zal ook de prijs zijn die je betaalt als je de offerte goedkeurt.

Je meubel door mij laten stofferen?

Kan je je vinden in mijn offerte, dan spreken we af wanneer ik je meubelstuk(ken) kan ophalen en wanneer je het terug in ontvangst kan nemen.

5.