Kleurrijke kindermeubeltjes

Geïnspireerd op een geslaagd verjaardagscadeautje voor mijn zoontje, ontwerp ik unieke meubeltjes op kindermaat, al dan niet met bijpassend voetenbankje. Stoer of schattig, maar altijd super origineel en gegarandeerd een pareltje in iedere kamer.

Kid proof

Een handgemaakt kinderstoeltje is bijzonder leuk om naar te kijken, te krijgen én veelvuldig te gebruiken. Dat het kinderstoeltje ambacht uitstraalt, merk je niet alleen aan de stof, ook het binnenwerk en frame is volledig met de hand gemaakt. Deze duurzame en functionele kwaliteit op vier pootjes is dan ook de ideale compagnon voor spring-in-’t velds die graag spelletjes spelen of een boek lezen. Jaloers? Hoeft niet, ik bekleed gelukkig ook meubelen op grotemensenmaat!

Design je eigen kinderzetel

Je kan kiezen voor een leuk standaardmodel of je eigen stoeltje, bankje of voetenbankje creatief samenstellen, van de stof en de pootjes tot zelfs het borduren van de naam van de kleine eigenaar.

Klantvriendelijke service, kindvriendelijke kwaliteit

Eigenaar worden van een charmant kindermeubeltje dat een hele ruimte opvrolijkt en generaties lang kan meegaan? Contacteer me gerust om meer te weten over mijn werkwijze, ik neem rustig de tijd om je er alles over te vertellen.

Meer info? Contacteer me!